100 Ultra Trail Vipava Valley

100utvv-2016

360º Vipavska dolina. Iz Doline, čez rob Gore, kjer se rojeva burja, na najvišje vrhove nad Dolino. Skozi temne gozdove, mimo strnjenih vasi in čez rodovitne vinorodne griče. Z veseljem napovedujemo prvi ultra trail Vipavska dolina. Povabilo je namenjeno tekačem, ki želite preizkusiti in okusiti 3 razdalje: 100 km, 50 km in 25 km. Organizatorji so poskrbeli, da boste spoznali Vipavsko dolino v vsem sijaju: od nepozabnih razgledov, spomladanskih vonjav, okusov, ki spodbudijo duha, do gostoljubnih domačinov.

SG106668_cor

Najdaljša, 100-kilometrska preizkušnja, je za najbolj vzdržljive. Vipavsko dolino boste obkrožili: iz Ajdovščine se boste vzpeli na Goro, z najvišjih vrhov boste uživali čudovite razglede od Jadrana pa do Alp, tekli boste skozi Trnovski gozd in se spustili nazaj v Dolino.

SG106660 (1)

Ob vzponu na južne obronke Vipavske doline se pridruži še 50-kilometrska preizkušnja, bogati razgledi, skozi vinograde, ravno pravi čas za okušanje vipavskih češenj. Najkrajša, 25-kilometrska, trasa zaključuje krog okoli Vipavske doline s strmim vzponom na Nanos, tek skozi gozd in krasen spust v dolino proti cilju. Organizatorji so prepričani, da vas bo Ultra trail Vipavska dolina navdušil: z izzivom, z razgledi, naravo in okusi, ki bodo lajšali korake.

Dobimo se v Vipavski dolini!

Kampuš trening2

Več informacij: http://www.100utvv.si/